Wat klanten te vertellen hebben

ervaringen

Sinds enkele maanden kom ik bij Barbara voor een Shiatsumassage. Het heeft mij erg geholpen. Barbara kijkt verder dan de klachten en geeft daarbij ook oefeningen en voedinggsadviezen mee zodat je zelf ook thuis aan de slag kunt. Ook neemt ze elke behandeling de tijd en ziet niets over het hoofd. Kortom ik zou iedereen adviseren eens een bezoek aan haar te brengen. Je kunt ontzettend veel van haar leren.

Mendy van den Brink

Dear Barbara, Thank you so much for your great human respect, care and your professional high level of service, support and help what you provide for people!

Caterina

Toen ik Barbara ontmoette had ik veel stress in mijn leven. Zij is voor mij iemand die veel rust uitstraalt. Gewoon praten met haar was al een verbetering. Met shiatsu heeft zij mijn fysieke klachten verder behandeld. Zij heeft me geholpen mijn rust en balans terug te vinden, waar ik erg dankbaar voor ben.

Dorá Szinay

Zeer open minded stapte ik bij Barbara binnen. Ik was benieuwd naar de uitleg over haar werk en wat zij voor mij zou kunnen betekenen. De uitleg vond ik al erg inspirerend, de behandeling was motiverend, rustgevend en energierijk. Wat mij verbaasde was hoe veel persoonlijkheden Barbara van mij kon zien en voelen zonder dat ik daar over sprak. En wat ik zo mooi vond was de positiviteit die zij zonder te overdrijven constant bij zich heeft. Zij heeft mij laten inzien en voelen dat zwaktepunten of belemmeringen in je lichaam en geest zijn aan te pakken, dat je jezelf energie kunt geven en dat je lief mag zijn voor je eigen lijf. Een zeer waardevolle les.

Ciska de Vries

Ik heb bij Barbara 6 behandelingen gehad en die waren heerlijk. Ik ben bij haar in behandeling geweest omdat ik een zeldzame huidziekte heb. Veel ontstekingen op bepaalde lichaamsdelen, veel jeuk en veel pijn. Onwijs moe. Lichamelijk en geestelijk. En niet vooruit te branden. Ik merkte dat mijn lichaam goed op de behandelingen reageerde en het was ook gelijk quality time voor mezelf. Heerlijk is dat, want in deze maatschappij merk je gewoon dat je zo snel jezelf voorbij kan lopen. En momenteel gaat het allemaal goed met mijn lichaam en met mijzelf.

Sukariyah Meijers

Mijn ervaring met Barbara was erg bijzonder & fijn. Voorafgaand de behandeling hebben wij een heel prettig gesprek gehad en zij voelde precies aan wat ik op dat moment nodig had. Doormiddel van aanraking en energie voelde ik een warmte door mijn lichaam stromen, hierdoor klopte mijn lichamelijke balans weer en kon ik alles veel beter aan. Ik voelde me na de behandeling veel energieker, rustiger in mijn hoofd en kon alles veel beter overdenken. De "onbalans" was weg. Barbara is een heel bijzonder mens, die je veel positieve energie geeft. Ik kom zeer zeker terug voor een vervolg afspraak. Bedankt voor de bijzondere behandeling Barbara.

Ilona van Wijk